Det har aldrig känts så bra...

Jag var på öppethus idag och kikade in en utbildning jag vart intresserad av, och jag har aldrig någonsin känt att allt stämde så bra!
Jag träffade och pratade med några jätte trevliga elever och lärare, kollade runt i lokalerna som var jätte fräscha och frågade massor av frågor för att få reda på om denna utbildning kan vara min grej, och JA (!) det verkar verkligen vara så.
Jag ska nu lägga ner tid och energi i min ansökan och hålla tummarna som aldrig förr att de vill ha med mig som en av de 30 som blir intagna.
Först ska man skriva en ansökan, lämna meriter och referenser - vilket inte borde vara något problem. (jag tänkte använda dig David b.la. går det bra?)
Sedan blir man kallad till en workshop där man blir indelad i grupper och får göra ett arbete samtidigt som lärare studerar vilka som kan passa för denna utbildning.
Jag är så otroligt intresserad så jag knappt hittar några ord för det. Have I finally found my calling in life?
Om jag kommer in får jag reda på det i december, och min flytt till Uppsala sker tre månader efter jag fått spikat att jag ska plugga där. Yeay!


Nu ska jag däremot ha balkongmys med A-K och planera vår resa. Jag tror det börjar gå framåt, jag saknar USA, miami!
Så nu sitter jag här och väntar in henne i mysbyxor, en stor Danderyd Gymnasium hood och en fluffig mössa. Det är så varmt och skönt!

Dumma parkeringsböter!

Väktare och P-lisor hatar mig!
Jag var in på mörby centrum igår i max 10 minuter, och vad händer under den tiden? Jag hinner få en P-böter!
När jag kommer upp till bilen står en väktare där och skriver ut en böter, bara för att jag missat att det tydligen inte var en timmes fri parkering, utan en timmes betalande parkering. Och han vägrar vara snäll trots att jag precis kommer upp till bilen.
Jahapp, 300:- p-böter igen...
Jag skulle kunna köpa otroligt många eller ett par otroligt snygga men dyra skor för alla böter jag samlat på mig de senaste året.
Jag är nog uppe i 2000 - 3000, va fan!
Jag förstår inte hur jag alltid lyckas.

Nu har jar en försenad telefonräkning (jag brukar alltid betala allt på en gång när jag får en faktura, men denna gång har jag tappat bort räkningen, typiskt), massor av trängselskatt sen jobbet i Stockholm och nu en P-böter. Damn!

Picnic och höstsol

Damn vad skönt det känns att vi har datum till allt nu, och ännu bättre att det snart är helg igen (jag är optimist).
Vi har hyrt simbadets bastu och badtunna på lördag, härligt!

Nu är jag i Stockholm igen, det är riktigt skönt. Jag gick upp typ halv tolv och har sedan dess b.la. hunnit med en picnic vid vattnet i solen. Så mysigt!
Och ikväll blir det antagligen bio, jag måste bara komma igång lite.
Det är alltid jobbigt, att ställa tillbaka dygnet efter man vart vaken sent på nätterna i några dagar. Jag har hemskt svårt för det.. Men jag vill verkligen inte vända på allt igen som förra året, det var "lite" ensamt på nätterna när man inte jobbade och alla andra sov.
Som tur var hade jag då även en pojkvän som vänt på dygnet och sysselsatte mig någorlunda. Me nu då?
Jag har nog i alla fall motivationen att gå upp på morgonen nu...