Jinx

Jag och min mamma ska ha lite mor och dotter kvalitetstid nästa vecka. Vi ska nämligen ta en tripp till London nästa onsdag till fredag, vilket ska bli väldigt trevligt!
I'm looking forward to it!
-
Jag är väldigt hemlighetsfull numera också. Det pågår lite stuffs, som jag hoppas är helt klara nästa vecka.
Jag har verkligen kommit in i denna "jinx" fasonen. Men några glas vin skulle det nog kunna inträffa att fler vet om det, men inga vinglas ska komma i närheten av mig den närmsta tiden.
I helgen var jag trots både Peace & Love kick-out i Borlänge och födelsedagsfirande för en vän undvek jag allt vin. Det var väldigt skönt. Det är lite trist när en dag på helgen försvinner för att man ligger inne och tycker synd om sig själv, vilket hänt alldeles för ofta den senaste tiden för min del.

Energiboll

Jag vet inte vad som hänt men helt plötsligt har jag blivit så intresserad av att röra på mig och träna.
Jag har inte kommit till något stadie att jag skulle hoppa upp på en spinningcykel eller gå på ett gym, då det är något av det värsta jag vet. Men promenader, ridning, yoga och klättra klättervägg det gillar jag!
Det är så skönt att jag blivit så hurtig! Jag som annars gärna påminner om en säck potatis några kvällar i veckan.
Var kommer min energi ifrån?

Allt är fantastiskt bara man vill det

Jag antar att många är nyfikna på vad som händer. Ja, det har fått en liten twist. Mer än så säger jag inte nu.
-
För övrigt så vet jag inte vad som händer med mig! Jag har blivit super hurtig, det är verkligen jätte skönt. Jag började denna morgon med Yoga och ska snart till IKEA, sen vidare mot hästarna för en ridtur.
Jag har även en sådan sjukt bra dygnsrytm. Jag somnar runt halv ett och vaknar automatiskt vid 9.
Förutom natten som var då mina grannar stod och spikade i väggen mot min lgh till över klockan två. Vad tusan!
Jag känner mig väldigt glad också! Kanske för att så mycket väntar mig. Examen i skolan är om 1,5 månad. Verkligheten står verkligen framför mig och stirrar rakt tillbaka på mig, men ack så skönt det känns.
Frågan är bara vad som kommer bli min verklighet..