När det som inte fick hända, hände

Jag mår dåligt.
Jag har haft en oroskänsla under en lång tid att Mr. Trump skulle ta titeln som USAs nästa president.
De senaste mätningarna pekade på Hillary, och jag höll minst sagt tummar och tår att de mätningarna skulle stämma.
Did it?
Nej, och åter nej. 
Det har nog inte undgått någon att den rasistiska, maktgalna och oförutsägbara Donald Trump idag strax innan 09.00, gav det amerikanska, och världen, sitt vinnartal.
Mr. Trump som gång på gång förnedrat människor, fått rasism att verka okej, slängt ur sig lögn på lögn, ändå tar makten över ett av världens mäktigaste länder. 
Gossen som inte ens kan hantera sitt eget twitterkonto utan att förolämpa och hoppa på någon.
Han! Han ger vi makten. För att få se en förändring "in the government".
 
Jag ifrågasätter alla amerikaner som bestämde sig att sätta denna pajas i vita huset, och hans galna familj.
Donald hade ett stöd av låginkomsttagande hicks, och han hade ett lika fint stöttande av de white trash-människorna jag hade på min facebook. Tack och adjö sa jag till dessa denna morgon.
Jag skäms. Jag skäms över oss människor. Hur vi uppför oss, hur själviska vi är och hur varje person någonstans tror att de är de viktigaste på jorden.
Vi har en planet som förfaller, vi utrotar och plågar djur, och vi är alldeles för insnöade på vad man enbart ska göra för sig själv.
Så medan ni idioter sitter hemma och knäpper selfies, droppa telefonen för två sekunder, vakna upp och förstå att vi har en värld att rädda med så många oskyldiga varelser, som vi tar död på. Gör något vettigt för fan som gynnar fler än bara dig själv. Just nu behövs det.
 
Nu välkomnar vi ett tredje världskrig och fler katastorfer!
Vilken tid att vara vid liv va!?