2009 - ett år utöver det vanliga

2009... Det känns som allt har hänt det här året, allt och ingenting.
Jag åkte till USA i början av 2009, och avslutar även mitt 2009 i samma land. Dock med min bästa vän och istället för min dåvarande pojkvän som istället blev mitt ex samma år.
Jag skulle skaffat mig en tvåa med Timmy i östhammar, men nu istället hamnar jag i Uppsala i en etta till våren.
Jag jobbade mitt andra år på Peace & Love festivalen som blev Sveriges största festival genom tiderna detta år och jag delade lägenhet med David som jag sedan också var på roadshow med runt i Sverige.
Jag fick bevisat för mig att människor förändras aldrig helt, utan någonstans ligger ens riktiga och gamla personlighet kvar som bara väntar på att få träda fram och jag träffade en ny människa som visade att genomsnälla peronser verkligen finns, så ge inte upp.
Jag började med hästar igen och jag hittade en utbildning jag vill gå som jag sökte till och lyckligtvis kom in på.
Jag åkte till Mallorca, jag besökte Miami, LA, Vegas och småorter i USA igen.
Jag genomförde mitt nyårslöfte 2009 att åka till New York och och jag fick mer kontroll över mitt uppförande och liv.
Jag har fått en lägenhet som jag kommer flytta till inom en snar framtid och jag har förlorat en och annan bekant samtidig som jag lärt känna fler.
Jag har vuxit som person och jag har minskat mina negativa sidor. Allt smått som händer i livet har hänt 2009, betyder det att det bara är positiva saker som väntar 2010?

Jag skulle kunna skriva ett så otroligt långt inlägg om Timmy som förändrade mig, som fick mig att förstå så mycket och som gjorde att jag är den jag är idag.
Samtidigt som jag skulle kunna skriva så mycket om  Stefan som fått mig att förstå hur otroligt underbar en människa kan vara. Men vad vill ni veta?
Som ni kanske märkt skriver jag mer opersonligt nu än någonsin, jag delar inte med mig om hur allt ligger till som jag gjorde i min gamla blogg. Kanske för att undvika massa missuppfattningar samtidigt som ja inte vill dela med mig av hela mitt privatliv längre.
Men hur det än är så ska alla veta att det går att allt ändras med tiden, man träffar nya personer, lär sig hata/älska, förlora, förlåta, ge upp och träda fram på nytt.
Jag önskar alla ett underbart 2010 och att ni finner det ni själva verkligen vill ha och den ni är.

Gott nytt år kära läsare, alla är värda något och ni är värda mer, glöm inte det.

Jag började ordna små fester


Jag träffade Miami-vänner

Jag träffade en S,



Och gick en annan väg än en T


Jag började rida igen (inför hoppning)


Och åkte till NY


Jag träffade gamla och nya vänner


Och jobbade mitt andra år på P&L

Jag har hunnit med mycket i år och ångrar vissa saker samtidigt som en del ting fått mig att växa.
Jag är 21 nu och inom 6 månader 22, jag börjar plugga, har vart i USA tre gånger på mindra än 1,3 gånger samtidigt som andra ställen i världen besökts på en kort tid. Jag kommer framåt och slutar aldrig att gå.
Ha ett bra nyår, för det ska vi ha

(btw, ni måste veta kvällens ting. Vi hamnade på en LAX klubb bland VIP och åkte sedan limo till ett nytt hotell där vi festade vidare. Våra nya bästa vänner är med i ett företag som är designers till Top Shop kläder. Det är otroligt roligt)

Bellagio fountains

Jag har börjat filma lite nu under tiden jag är här som jag tänkte lägga upp senare.
Men jag har än så länge en liten film som jag ska dela med mig av. Ni kanske har hört talas om Bellagio? Och att de har en fontänshow? Jag filmade den igår i alla fall, och har nu laddat upp den här. Så enjoy!
Jag tycker den är cool med tanke på att det bara är vatten, speciellt slutet. Det är en aning tryck!
Nu ska vi äta frukost!


Kärlekskaka

Nu mina kära vänner ska jag tala om en klok sak för er som jag sa till A-K under middagen här i Vegas, och hon tyckte genast att jag skulle skriva detta i bloggen.

Tänk er att ni är kär i någon och verkligen vill att det ska funka. Då kan ni tänka kärleken som en god kaka som man delar i tre delar.
Del ett är kärleken till varandra
Del två är att vara social i hans umgängeskrets
Del tre är att han ska klara av att vara social med hennes umgänge
(Sen finns det självklart undantag)
Men oftast så handlar allt just om att kunna vara lika mysiga med varandra när man är själva som att vara tillsammans med andra, att kunna anpassa sig och dela med sig.
Har ni tänkt på vad viktigt det är egentligen för att orka med varandra en längre tid?
Att vara i det där nykära stadiet fungerar inte för all framtid, tyvärr.

Hursomhelst, vegas är underbart. Man kan inte förstå att denna stad ligger mitt i en öken, men det gör allt extra unikt.
Kvällens plan var att festa på Planet Hollywood ikväll, men istället slutade det på en liten bar i New York New York vid namn Coyote Ugly och yes, det påminner om filmen. En liten bar, några tjejer (dock inte lika snygga) som dansar på baren, fulla amerikaner och en hög ljudnivå.
Men det var najs att se, även om jag var på tok för nykter för att befinna mig där inne.
Sedan hasade vi oss tillbaka till vårt kära hotell och tog en drink samtidigt som några få dollar gick åt att spela på en maskin.
Nu är vi tillbaka på rummet däremot och imorn väntar en ny dag med fler hotellbesök och sista julklappshandel, wei!

*Bilder saknas p.g.a. lathet att lägga in kort just nu*