Lite smått stressad..

Igår var vi som sagt på nätverksträffen och det var givetvis trevligt!
Dock var det lite mycket folk på puben där vi svenskar möttes, samt lite väl hög musik, så jag tror nog att det på vinklubben kommer bli lite mer nätverkande.
-
Gah, jag känner verkligen en panik över att jag numera bara har P/T på vinklubben som jobb, och ingenting mer!
Jag har fått höra att om man vill ha ett bra jobb här i Toronto så handlar det om kontakter eller så gäller det att ha lite arbetslivserfarenhet här i nordamerika.
Att komma från ett annat land, oavsett om du har ett fantastiskt CV, så vill de gärna se att du gjort någonting även här.
Ett tips då är att leta internship jobb, samtidigt som du har ett vanligt jobb för att kunna betala räkningarna, för att bygga upp ditt CV lite.
Vi får se hur jag kommer göra, det känns lite svårt att både vara en intern samt heltid någon annanstans. Jag har inte riktigt råd att vara P/T anställd, vilket vore bäst om jag ska kunna vara en intern.
Men vi får se helt enkelt..
Jag kan välja mellan att se allt som stora problem just nu när jag sagt upp mig, eller en möjlighet - jag har hela staden framför mina fötter.
-
Ikväll jobbar jag på VC i alla fall, så om cirka 40 minuter ska jag promenera dit.

Last shift

Igår sa jag alltså upp mig från LA's och idag jobbade jag mitt sista pass.
Oh yes, det känns rätt bra, men också lite läskigt.. Jag ska lägga ner ännu mer tid att försöka hitta det rätta jobbet.
Jag tycker lite synd om min kollega som också är hostess och varje dag räknar minuter tills hennes pass ska vara över.
Imorgon är det en pubkväll för svenskar här i Toronto också, vi ska gå och skaffa lite fler kontakter och jag ska sprida idéen om nätverksträffen och middagen på VC.

Sagt upp mig

Idag sa jag upp mig från LA's, men har ett sista pass där imorgon lunchtid.
Jag är inte den sista som kommer säga upp sig, ett flertal har känt att det nog inte var som de blivit lovade. Speciellt eftersom de sparkade managern som var en väldigt snäll herre och det var han som faktiskt hade alla avtal med oss.
När han försvann, försvann allt.
Måste dock medge att maten där är väldigt bra, och middagsmässigt rekommenderar jag LA's, men att jobba där var inte någon höjdare.
Men det deppar jag inte över! Jag har redan ett nytt jobb jag ska testa.
Jisses vad jag hoppar runt, men man kanske måste göra så för att hitta rätt?
Även om jag redan vet att jag vill syssla med event och PR, så måste jag anpassa mig till andra jobb så jag har råd att leva medan jag letar efter rätt eventjobb. Dock är ju NYC på heltid vad jag egentligen strävar efter.
Från det ena till det andra, igår bakade vi pizza hos familjen Arvestål/Ericsson/Melander, det var lite skoj att se dem göra sina pizzor. Speciellt CJ som inte tidigare gjort en pizza.
Min LCHF-pizza. Well, inte lika god som dominos eller min mammas hemmagjorda pizza, men den funka. Antar jag...