Some simple stuffs

Först och främst
Till er som tänker dyka upp imorn -
Det känns jätte roligt att så många tänker komma imorn, verkligen. Men med mycket folk kan det hända oönskade saker. Så detta jag skriver nu är självklara ting som egentligen bara handlar om vett och etikett.
  • Om varken jag eller A-K känner dig, och om du inte pratat med någon av oss har du INGENTING där att göra.
  • Om du går in i rum där du (kök b.la.) inte ska vara åker du ut
  • Om du inte är på bra humör när du är på väg kan du lika gärna stanna hemma
  • Du med ett hett temperament behöver inte sätta din fot på gården
  • All musikutrustning ger du f*n i
Om vi ser någon som antyder till bråk kommer polis tillkallas.
Anledningen till att vi är hårda med detta är för att vi INTE vill ha någon repris av morkalafesten som ordnades -06.



Vilken dag..
Efter att vaknat två timmar senare än planerat var det bara till att åka hem så fort jag kunde.
Så klockan halv tre stod jag innanför in dörr och sedan har det bara vart fullt ös.
Vi hade ett jädrans problem med musikutrustningen ett tag, men det är nu äntligen fixat och riggat i lokalen där jag fifflat in 12 dollars.
Vi har släpat förstärkare, trummor, högtalare, micstativ m.m. hela vägen från Uppsala, vi har slängt upp allt på scen och vi har kämpat riktigt mycket! Men nu är det på plats.
Tack Patrik K för trummorna, Johan T för resten av gigutrustningen och Patrik I för DJ-grejerna.

Jag har skumt nog hunnit med att laga mat till allihop också.
När 12 dollars dyker upp bli det alltid full rulle, de är som en bunt energiknippar. Så inte nog med att hålla reda på hela högen så har jag lagat mat till nissarna alldeles nyss för att slippa höra "jag är huuuungrig". Jag blir något av deras mamma när de hamnar här nere.
Men det är väl trevligt?

Nu har jag nyss tagit en paus från mitt städande här hemma också.
Jag anar att det inte kommer hinnas med i morgon så jag tog faktiskt tag i det ikväll redan. Jag har allt från tömt sopor till att plocka undan.
Så nu har jag förtjänat ett dusch och  även kanske jag borde testa min halloweenkostym. Jag blir samma som förra året, det känns bra att kunna använda min miami outfit ett år till.

Filmen får helt klart 5 av 5

Oh yes! This is it får 5 av 5. Helt klart en film värd att se. Dock kanske inte om man inte gillar MJ.
Det var speciellt att se denna film. Förutom att talet en biovärd hade i början som ungefär lät på detta vis "Vi har fått strikta order från filmbolaget. Om vi ser någon som smsar, filmar, har ljudinspelning kommer vi direkt stänga av filmen". Sedan gick de omkring och lös med ficklampor på misstänka personer lite då och då under filmen.
Sen att publiken applåderade efter varje låt som spelades samt alla speciella saker han sa var rätt coolt, det var so att vara på en konsert. Publiken visslade, sjöng med, applåderade o.s.v. Lite galet var det, men så grymt!
Jag tror faktiskt också ryste genom bokstavligt talat 3/4 av filmen.
Om han fortfarande var vid liv, om konserten han skulle ut på hade blivit av och om man förtsått vid den tidpunkten hur mycket man egentligen velat se den hade jag kunnat betalat en stor summa för att delta.

Har ni tänkt på att MJ i princip låste in sig efter att alla skandaler satt igång? Och hur idiotisk den personen som spred ut pedofilrykterna måste vara? Tänk att ha det snacket efter sig, hur mycket tid, pengar och energi det åste krävas att försöka bli av med det?
Ni kan läsa lite genom att klicka här.
Egentligen är det inte konstigt att han avled med tanke på all press (både media och psykiskt) han måste haft på sig. Samtidigt som han ville ge alla fans en come back konsert de sent skulle glömma. Han var ju också 50 år, men ändå en bra person. Jag rekommenderar er att se filmen. This is it.

Dock tror jag en liten sak. Denna film är förmodligen ett snabbt sätt att få in pengar på till all tid och utrustning som gick åt till genrepet inför konserterna. Det låter väl logiskt?

This is it!

Nu är vi tillbaka i civilisationen, eller vi har vart här ett tag. Och det känns bra!
Klockan närmar sig nämligen 00.00, då startar vår bio på Rigolett, Michael Jackson - this is it.
Jag brukar aldrig gå på premiärdagarna utan skjuter ofta upp det X antal veckor, men just denna film har jag sett fram emot att se. Sen jag fick reda på att filmen skulle komma har jag haft den dagen bokad så sagt och gjort, idag är dagen. Yeay!
Lite skoj och mysigt att gå så pass sent också, det känns däremot inte lika skoj att behöva ta bilen till stureplan och hitta parkering. Tunnelbanan slutar gå vid ett och filmen är klar vid 02, så det är bara att välja mellan bil eller taxi, så vi tar bilen.
Jag gillar Michael Jackson, jag börjar direkt tänka tillbaka på när jag var yngre. Min syster spelade Micheal då och då så tankarna flyger direkt tillbaka till yngre dagar. oh, jag saknar det...