Sleep tight sugar

Mitt huvud värker av trötthet. 
Jag har i princip varit sömnlös den senaste tiden. Men i natt, efter en julmiddag med släkten och ett sista gympass med Kenny, så kommer jag nu däcka. Fantastiskt!

Och vilken trevlig middag det var. Ack så kul att spana in lite släktingar som jag inte haft en aning om vilka det var. 

Lyxmiddagen

Efter att ha fixat nya fransar, på tiden(!), så begav jag mig till Ak och Joss där de ordnat middag till hungriga mig. En liten sådan där "ha det så kul i LA"-grej. 
Jag valde mat. Vitlöksbröd och tomatsoppa. Kan det bli mer olyxigt? Men ack vad gott det var! Jag älskar färdig tomatsoppa. 
Vi passade även på att snacka om allt mellan himmel och jord, och kom in på det där ämnet "vad gör vi om tre år". Undra hur ofta man ställer sig själv den frågan, men sen om tre år fullständigt glömt bort vad man svarat. Nu tog vi tag i saken och skrev ner allt. Vad vi tror, vad vi vill och vad vi tror om varandra. Hur repsekives liv ser ut om tre år. 
Mina vänner tror jag blivit hurtigbulle och är i ett förhållande med en PT. Se där ja! Värre kunde det vara. 



Och där kickar vi igång julen!

Tråkigt nog så spenderas inte min jul i år med familjen, utan det blir en andra jul i LA. Detta år lär julafton spenderas med goa vänner i någon överpyntad lägenhet än på en restaurang vid santa Monica dock. Nog för att de självklart också hade sin charm! :)
Men jag vill då inte missa julafton hemma med mamma och pappa på ett sätt. Så för att undvika det har jag idag klätt en gran, hängt upp julbelysning och granskat vad som står på menyn inför söndagens julfirande. Då firar familjen Arvestål en tidig jul! Men äsch, man kan väl aldrig fira för många julaftonar? 

Den fantastiska Beatles-bilen är på plats