Dumma mygg!

Jag har blivit attackerad av mygg! Det ser nästan ut som jag har fått vattkoppor på nytt.
Mina två funderingar just nu är,
1. Hur länge dröjer det för ett myggbett att försvinna?
2. Varför blir man t.ex. brunare på armarna än benen även om man solar båda kroppsdelarna lika mycket?

Jag ska försöka ta reda på detta inom en snar framtid. Men fört ska jag försöka vila en stund. Är lite trött..
Efter att ha ridit, promenerat och duschat tre hästar i denna värme så blir man väldans trött. Men ack så skönt att få röra på sig!

Vi har även fått hem massa thaimat hit, idag när jag kom hem står min mamma tillsammans med min thailändska granne och en hel hög av fler thailändska tjejer och beställer mat från en thailändsk matbil som kommer på besök till min granne en gång i månaden. Hon har nämligen en thailändsk cateringfirma.
Detta var nu jätte trevligt tycker jag, för nu har vi fult av roliga saker i köket så som konserverade roliga frukter, woktilltugg, starka såser m.m.
Detta ser jag fram emot att göra något av. (Dvs ge till Timmy och be honom göra något av det)

En varm lördag

Igår började jag dagen med att kolla på en dressyrträvling. Det gick ganska bra för tjejerna, en sjunde och femte plats av elva är inte fy skam.
Sedan lånade jag en hund och åkte till Öregrund / Gräsö.
Vad så himla härligt!
Det var ju så otrolgt varmt igår och jag stomtrivdes. Det gjorde nog hunden också faktiskt som fick bada flera gånger. I slutet var hon så trött att hon bara ville sova.

   
Jag & Smilla                              Smilla                                            Stekare.

Nu ska jag äta frukost!

Projektjobb nr 2

Vilken härlig kväll det blev om vi bortser från myggen.
Jag tror Österby är som ett stort träsk, för det finns så mycket mygg här att det knappt går att vara ute. Det är värre än de värsta skogarna i Norrland (typ).

Hur som helst, det blev en ridtur på den "nya" hästen i vårt stall, sist jag var ute med honom var 10 år sedan innan han blev en elithäst inom distansridning.
Men nu är han tillbaka och jätte mysigt var det, om vi bortser från myggen som sagt.

Nyheten jag tänkte dela med mig av är att jag nu fått ett till litet projektjobb som projektledar assistent åt David. Vi kommer åka runt till olika ställen i Sverige. Mer exakt kan jag skriva om när jag fått mer info av David, det är lite luddigt just nu.
Men det ska bli en rolig grej, en bra merit och säkert en trevlig utflykt.
I slutet av augusti till i mitten av september ska vi åka runt och bo på hotell. Jag gillar hotell, sepciellt frukosten. Om jag kommer upp till den vill säga.

Nu ska jag kolla på vänner, jag har snott med mig en skiva från Borlänge. Sen blir det till att sova. De andra tjejerna i stallet ska tävla imorn och jag ska dit för att önska lycka till och vara hejarklack tänkte jag. Usch vad jag saknar att tävla!
Sen blir det Öregrund / Gräsö för att spendera dagen i solen med Bella och hennes pojkvän eller Timmy, jag ska nog ta med mig en picnic också.
Sov gott,

Idag var det t.o.m. fint väder  i Borlänge! Och ack så glad jag blev.
Jag tror David också var lycklig över solen.