Bara några timmar till minsann

Vi har åkt igenom Arizona, övernattat i New Mexico och är nu i Texas! Dock i El Paso (breaking bad anyone) så vi har åtta härliga timmar framför oss. Och två lådor med fyrverkerier. Hell yeah! Jag tvingade allihop att stanna i vid vägen och införakaffa oss lite fyrverkerier att dra iväg när det blir mörkt, någonstans i öknen. Det lät väl som ett fruktansvärt bra stopp att göra? 


You're crazy and I'm out of my mind

Charter i all ära, men ibland finner man inte äventyret bland ett gäng solbrända skandinaver på en skumpande bussresa mot något hotell på Grand Canaria.
Ibland måste man leta sig fram genom de mindre kända områdena på egen hand för att hitta det lilla extra som aldrig kommer glömmas bort.
Minnena som många strävar efter. Och maten som gör att det börjar vattnas i munnen utav bara tanken.
Vi befinner oss nu i Los Angeles, drömmarnas stad på så många sätt och vis.
En stad där trafiken nästan är fruktansvärd oavsett tid på dygnet, men också en stad där allt du drömmer om kan bli verklighet.
Jag har rest en hel del i mina dagar, mestadels runt i Nordamerika, vilket också är landet jag just nu befinner mig i.
Här är ingenting för stort, och vart du än vänder dig finner du något nytt i varje gatuhörn. 
Jag och Rosanna åkte hit i september. Vi träffade så många sköna människor och hade en sådan skojig resa att det bara tog oss några veckor innan vi begav oss tillbaka till staden där solen egentligen ska skina, även om vi haft ett moln över oss.
Mycket har hänt. Vi har vart på galna efterfester, fantastiska barer, haft partyn, solat, frusit, kört massor av bil och har skaffat oss en helt mängd med minnen.
Men nu skiljs våra vägar åt, för ett tag i alla fall.
Rosanna dumpar ju dock alla sina saker här, så vi lär ses i LA igen efter några äventyr på olika håll.
Hon mot Asien och jag ut på vägarna i några dagar med grabbarna innan vi kommer tillbaka hit igen.
Sen blir jag singelmorsa.

Jag är ändå väldigt glad över tiden här med Rosanna och vi alla kommer sakna henne, speciellt jag.
Lyckan att ha en lika crazy vän är rackarns roligt. Så off you go - I love you. Vi ses snart igen på nya galna upptåg. Som vi sa, 2015 lär bli ett år utöver det vanliga. Hoppas jag.

 

Den där julen

Klockan är 10.00 här. Jag har sovit cirka fem - sex timmar och skulle mer än gärna ligga kvar i sängen likt en inlindad kanelbulle.
Men icke. Grabbarna sa att vi skulle åka 9.30, jag fick sms 9.20 att vi "snart åker". Men ändå så sitter jag här, utan en aning om när de kommer och plockar upp mig.
Vi ska åka deras gula mustang hela vägen då Elias är så exalterad att åka utan tak genom öknen, hallå där flottigt hår för mig som kommer blåsa bort i baksätet. Så de åkte till en verkstad och kollade upp att bilen är fit for fight att köra hela resan som sammanlagt är mer än 40 timmar.
Det känns dock rätt bra då det är min sista tid med Rosanna. Så vi dricker te och kikar på Gilmor Girls, en serie som börjat gå väldigt ofta här i huset.
Men! Eftersom jag har lite tid över så tänkte jag göra er avundsjuka på den fantastiska julmiddagen och kvällen vi hade i onsdags, nomnomnom...
De fick ett playstation av oss. Bästa mammorna?