Middagar och minuspoäng till BJ

Vilken fartfylld helg det har varit!
Fredagen bestod av middag hemma hos en vän vid namn Sofia tillsammans med henne och A-K.
Sofia kan laga mat hon, så jag var så mätt efter måltiden att inte ens efterrätten fick plats.
Vi kikade även på let's dance tillsammans och drack på tok för många glas vin. Jag kom hem runt två och såg inte fram emot att vara hos hästarna klockan 11 dagen därpå.
Men även det gick bra, och på lördgaskvällen var det födelsedagsmiddag hemma hos Mikaela som nu inte längre ät tonåring och har endast tio år kvar till 30.
I present av oss fick hon ett Bungy Jump hopp i Stockholm denna sommar. Det ska bli oerhört roligt att se, plus att jag faktiskt funderar på att hoppa själv.
Efter middagen drog vi oss vidare till BJ som jag aldrig gillat, och ingen motsats bevisades denna gång heller.
Jag avskyr BJ och dess många tjejer som inte kan kontrollera sig själva utan heller drinkar över både andra och sig själva. Sedan många av dessa hemska killar som egentligen är arbetslösa men försöker låstas att de precis blivit transporterade dit från deras lyxhotell i Las Vegas.
Det är så fånigt och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varför inte bara vara sig själv istället?
Nog för att BJ har en härlig uteställe med bar och liknande som är ett stort plus, så väger det inte upp för det fasligt små ytorna inne i lokalen där människorna i princip går på varandra. Någongång borde man väl inte släppa in mer folk utan förstå att det är fullt?
Nej tack, i snart fyra år har jag testat många olika uteställen i Uppsala men ännu har jag inte fastnat för något alls. Meh hursomhelst så var middagen trevlig i alla fall, och Mickis som alltid är en härligt glad prick är skojig att spendera tid med!

Nu ska jag iväg och sola. Att försöka få min kropp att inte längre vara osynlig vid en snödriva vore trevlig minsann.

Misse har äntligen vart till veterinären

Idag kom vi äntligen till veterinären.
Vi hade tid tidigare i veckan, men eftersom Garfield var ute och vandrade runt den dagen och vi letade i 1,5 timme efter honom så blev tiden ombokad till idag.
Hursomhelst, Garfield var duktigt och besöket samt bilturen gick bra. Hos veterinären fick vi medicin till misse som han nu ska få och förhoppningsvis blir han bättre.
Hur länge han hart vart på vift har vart svårt att säga, men vi fick reda på att han var runt 5 år.
Nu har han i alla fall fått ett hem, han får stanna hos oss.


Mer då? Idag har jag haft filmpremiär hos jossan, även A-K och tanne deltog. Vi såg "Expedition Medelsvensson" av gänget i Sundsvall. Det var en rolig film med härliga nakenscener, speciella karaktärer och en typisk "Robinson"-handling.
Bra jobbat killar att ni fått ihop två timmar!

Hjälp oss rädda Garfield!

Nu är det på detta vis, jag och A-K håller på med en insamling till katten Garfield.
Idag när vi kom till hästarna satt nämligen en orange katt i stallet som jag aldrig någonsin sett förut, och den ordinarie stallkatten som annars avskyr andra missar accepterade denna katt.
Men för at göra en lång historia kort så har något hänt garfield. Han har sår på tassar, en avbruten svanstipp m.fl. skador vilket förmodligen tyder på att han antingen är en bortsprungen katt som inte hittat hem på en lång  tid eller eventuellt en sommarkatt (sommarkatt = katter idioter skaffar till deras sommarstugor för att få ha ett lantligt patetiskt svenssonliv. Sedan lämnar de kvar katten alldeles ensam när de åker hem) eftersom han är väldigt gosig av sig.
Vi har nu tänkt i alla fall att om ingen äger garfield får han stanna kvar hos oss, men först skulle han behöva ett veterinärbesök för att kanske plåstra sår, putsas upp och kolla så allt är mer eller mindra okej.
Därför har vi en insamling för att finansiera Garfields utgifter eftersom vi är fattiga studenter just nu.

Ni som är intresserade av att hjälpa till, alla bidrag (små som stora) är verkligen välkomna.


Garfield




En trasig tass. Han har fler likadana.