Sista april, snart så!

Snart mina kära vänner är min favoritdag på året här, nämligen sista april!
Detta firas självklart i Uppsala, Sveriges allra bästa "sista april-dag", och väl i Uppsala slår man sig ner vid ekonomikum.
Hurra för denna dag!
Men däremot verkar inte riktigt vädret vara på min sida ännu. Än så länge ser det mörkt ut (molnigt, men en regndroppe) enligt SMHI, dock har mitt förtroende för smhi, eller rättare sagt så finns det inget förtroende för de nissarna överhuvudtaget. Ofta när de visar en stor sol och jag plockar fram härliga vårkläder till den dagen (yes, jag plockar fram kläder dagen innan) så vaknar jag sedan upp med regn utanför mitt fönster. Vafalls!?
Mina kära klasskompisar försöker visa mig den norska sidan yr.no, som är en annan vädersajt, och istället följa den. Så jag tänkte försöka med det ett tag så får vi se hur det går. Men egentligen handlar nog det mesta om att jag kollar många vädersidor och siktar in mig på den som visar det bästa.
Men nog klagande om vädret.

Idag tog vårt projekt slut i skolan, vår lilla marknadsföringskampanj som verkligen haft toppar och dalar. Damn vad less jag var ibland och ibland kändes allt lite bättre. Men nu efter två månader så är det över och vi åt middag tillsammans idag med våra beställare och även en tårta som jag fixade av Stefans brors fru. en väldigt fin tårta som jag måste få tag i en bild av!

Nassling

Jag var så sugen på fest idag, men icke!
Det blev en mysig middag med tre tjejkompisar och sedan till att vara i Uppsala och kika på spelningar i två timmar. Men det var riktigt roligt, dock tråkigt för min vän Jossans pojkväns band som var en av deltagarna att de inte vann. Men att ta sig till final av över 20 band är då inte fy skam! Och tack Jossan för middagen och en trevlig kväll, hoppas du är kry till imorn!

För min del imorn så tror jag det blir till att ta igen dagens partande eller kanske en liten lugn kväll eftersom jag har börjat med en diet. Mitt mål är att gå ner några Kilo så godis och andra sötsaker är strängt förbjudet. Och alkohol mina vänner, det är en riktig bov i detta drama, så även det är något jag borde undvika.
Men nu ni, godnatt!

Heeela veckan lång!

Ibland är blogg.se totalt värdelöst, speciellt vid de tillfällen man skriver något långt och POFF (!) så försvinner det. Då blir man lite putt.
Jag halkade nämligen in på sista avsnittet av scrubs häromdagen och berättade allt från hur man blir fast i seriens värld och när det tar slut känns det lite som en oönskad break-up. Men damn vad jag inte orkar skriva allt det där igen...

Idag är det torsdag, jag hade förväntat mig sol och massa plusgrader men det var lite solbrist här där jag bor må jag säga. I alla fall efter klockan tre - fyra, nog för att de inte är världens undergång att solen lyste på andra håll än här denna eftermddag så var saknaden stor.

Vad tycker ni om askmolnet som en vulkan på Island spottat ur sig då?
Jag tycker vulkaner är lite smått coola, så länge jag slipper vara i närheten av en aktiv rackare, men det är lite trist att lite flygtrafik är inställd med tanke på att det är meningen att Stefan ska flyga hem från Frankrike på lördag. Vi får väl se hur det går.
En vecka har han nu åkt skidor, och i en vecka har jag fått sjukt mycket gjort.
Jag har börjat med Peace & Love, dvs kommit fram till min ersättning och de krav jag ställde samt börjat ringa lite grann till nissar vi vill beställa saker ifrån.
Jag har gjort klart en grej av två med mitt projekt i skolan.
Jag har städat som tusan, bärt soffa och ridit nästan varje dag. Hurtig eller vad?

Varför är texten så liten?! Eller är det bara på min dator det ser ut så?