Eloge åt mig själv

Här sitter jag, sopslut efter dagens dagsevent som inneburit 550 gäster inom loppet på 2 timmar. Men det gick som en dans! 
Sedan snabbt vidare till event nummer två för dagen för lite roddning, personalpeppsnack och målbildning inom Cajsa's.
Kvällen skulle avslutats med en efterlängtad personalfest med så mycket alkoholhaltiga drycker att vi alla kunde krupit hem från jobbet, men ICKE! Inget drickande för mig som ska upp 08.30 för att bege mig till lördagens event.
 
Jag lyckades verkligen med att starta som 18-åring, med att ordna egna konserter till att direkt efter gymnasiet börja jobba med PR för peace & Love. För att ta mig vidare till Kanada och bli eventkoordinator, samt rikta in mig på bröllop, till turnéledare både och nu ansvarig för hela eventavdelningen för ett av Uppsalas största event- och cateringföretag där vi har haft allt från kungen som gäst till presidenter och kända profiler.
I did it - med otaliga minnen som jag aldrig skulle vilja byta bort, och resor där jag träffat alla möjliga tänkbara individer.
 
Men nu då?!
Nu ser jag fram emot att få en längre ledighet i vår och pysa utomlands, för att sedan igen besöka landet i väst i april om jag lyckas få ledigt. 
Hälsa på Marcus familj, ströva runt på gatorna i LA och gå lite banans som jag inte gjort på länge med Texas-bor och islänningar. 
Nedräkning innan jag inte längre är bannad - 168 dagar.
168!
 
SE HIT!
Bjuder på en bild på Rosanna idag av tre anledningar.
1. Om mindre än en vecka börjar hon jobba för/med mig!
2. Hon kan få bli förvånad
3. Hon söker boende i Uppsala från och med fredag. TIPS?!