Fint ska det va

Jag strosade iväg från jobbet vid fem, mötte upp Rosanna på stan, satt i solen och pratade strunt i nästan två timmar och åkte sedan kollektivt (hör och häpna) hem. Men jag är då inte vän med denna typ av transportmedel. Efter att ha hoppat på fel buss två gånger, vilket inte tog mig dit jag skulle, så kom jag äntligen hem cirka en timme senare än tänkt. 
Och väl där har jag plockat fram mina frisörkunskaper. Ja, för jag lär mig rätt snabbt av att titta på hur andra gör, så jag har snappat upp det där med att slinga med folie. Så med "The tallest man on earth" spelandes ur högtalarna och en Elin som försökskanin så blev det faktiskt ett bra, blondt resultat.


Söndag.. När ska jag lära mig älska dig?

Jag ville inte gå ut igår. Jag hade tänkt att jobba idag, men Sofia och Rosanna, de rackarna, kollade till och med upp att jag inte behövde jobba, och såg ingen anledning att jag inge skulle med.
Så jaja, jag åkte till Sofia, inledde en drinkkväll och hade tänkt att få hem vid 12. Men nej nej, solidaritet och fler ställen besöktes under natten och jag var inte hemma förrän sent på morgonen. Vad tusan.. Varje söndag är densamma för mig, katastrofal huvudvärk och bakissamtal med Rosanna och jossan.
Man ack, det var ju rätt trevligt om sanningen ska fram.

Victors vecka

Sofia har uppdaterat instagram flitigt. Här har vi bildbevis. Victors vecka.