Början av sista April

Det var en tuff natt i natt måste jag erkänna...
Jag hade inge internet och några vänner från Sundsvall kom ner till oss nu under sista April, och att de kom fram vid 2 - halv 3 på natten gjorde saken en aningen jobbigare.
Igår satt jag och bella och gjorde manikyr inför idag, det är riktigt mysigt att hålla på att fixa och dona med sig själv tycker jag.


Runt 9 gick jag upp imorse och vid 11 åkte jag och Bella till Uppsala, resten åkte lite tidigare. Men seg som jag är fick det bli en senare buss.
Vi mötte upp resten på stan och vi gick till stadsparken på en gång för att umgås med lite folk och dricka lite cider. Sen gick vi vidare tilkl Ekonomikum för att fotsätta festen, spela gitarr och mysa i solen. Sista April i Uppsala är verkligen något speciellt. Det är över 10.000 personer som festar, live band och vackert väder. Kan det blir bättre?
Nu ska vi grilla och sedan blir det krogen!
jag får blogga vidare senare eller imorn. Just nu finns det ingen tid.
Ha det bra!

Emelie Saga


Ekonomikum


Kalle och Simon i Stadsparken


Emelie Saga & Bella

Äntligen redo

Nu är jag klar för att åka til Östhammar. Det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig.. Men efter att ha packat allt och gått funderat om och om igen över vad jag glömt så tog det ganska lång tid.
Jag har även införskaffat mig en ny kjol som ni får se i morgon. En jätte fin blå midjekjol. Eventuellt visar jag den här på bloggen ikväll.
Men nu ska jag rusa, har ju naglarna som ska vara klara tills imorn hade jag tänkt och ska hinna träffa Ak på vägen.
Packning, 4 påsar och en väska.


Check

Skoldagen och eftermiddagsmötet är avklarat - Check!
Jag var riktigt stressad när jag åkte till skolan idag eftersom det var ett möte om hur det ska göras med alla hästar o.s.v. klockan 15 och jag anade att jag egentligen slutade klockan 15.30.
Men jag hann faktiskt med allt!
Även om jag glömde telefonen hemma och hade sju missade samtal och fem meddelandet bevisar enbart att jag verkligen måste komma ihåg den lilla rackaren, och att jag nog borde ringa upp de som ringt med för den delen.

Idag började boendet i Borlänge dras upp igen också. Jag är mycket nyfiken på var lägenheten ligger och allt det där, men nu är det inte långt tills svaret kommer.
Förra året hade jag en tvåa en bit bort från kontoret, (jag hade inte en aning om hur Borlänge såg ut så jag bara fixade en och hamnade lite väl långt bort). Men i år har jag tänkt att Peace & Love får fixa boendet åt mig, så detta blir spännande.
Allt jag vet är att jag ska få dela lägenhet med min vän David som också jobbar där uppe.
Mja, det är väl typ det.
Nu måste jag packa ihop vad som ska med imorn, sen blir det en tur mot Östhammar för att handla grillsaker, fixa i lägenheten tills våra vänner från Sundsvall kommer ner och äntligen ska manikyren göras!
See you later,