valentines!

Gårdagen fortsatte med fotograferingar, press, möten, mingel och champagne - en lagom dag.
 
Men idag, idag är det Valentines!
Jag känner mig som en prinsessa med det faktumet att fantastiske Marcus nu sitter på Arlanda och flyger ner hit till Berlin, till mig, för att spendera dagen och morgondagen här. Mys!
Jag själv har bokat in oss på en Schnitzel-tapas restaurang, lite lagom tyskt sådär.
Atli ligger stendöd på hotellet efter en utekväll, medan jag tog mig hem i tid, redo att inte dagens bravader som innehåller rundvandring i Berlin, barbesök och ev. ett möte med casting directors från hela världen som intagit Berlins filmfestival, och ska träffa de tio shooting stars stjärnorna. Mest intressant för mig, om jag vore skådespelare, är Joseph Middleton, rollsättaren till b.la. Twilight, The Bourn Identity och många fler - vem vill inte vara en stilig vampyr som glittrar? 
 
 

Ich bin in Berlin!

Det var ett tag sen, men min tripp till Berlin bokades för några veckor sedan. Och här är jag nu, i Berlin. Representerar Atli på Shooting Stars, Berlin filmfestival.
Kort och gott så är det nu berlins internationella filmfestival går av stapeln, och varje år uppmärksammas tio nya europeiska skådespelare extra mycket. 
Nya innebär inte att de nyss klivit upp på scen, men de som är blivande filmstjärnor att hålla ögonen på och som gjort diverse uppmärksammade filmer den senaste tiden.
Tidigare namn som är med på denna lista är Daniel Craig, Maisie Williams, Rachel Weisz och många fler. 
Jag är så otroligt glad och tacksam att jag får ta del av detta, även om jag är här för jobb och strukturerar upp scheman m.m. 
Denna insperation var och är precis vad jag behöver i min vardag! 
Årets Shooting stars