1 - 0 till Emelie

Jag och David har startat en tävling.
Den går ut på att lyckas flirta in sig så pass på ett bra sett på varje universitet hos någon student så denne frågar om vi ska ta lunch eller middag.
Gärna så många som möjligt. Det gäller helt enkelt att vara extra trevlig.

Regler:
- Man får inte försöka med de man jobbar med, de är inte studenter (tur för mig eftersom David bara verkar anställa tjejer)
- Man får inte ta lunch / gå på middag med studenten
- Man får inte ta hjälp av andra
- Det får inte vara någon man sett förut

Vi startade tävlingen idag, och jag vann! Dock behövde jag inte vara trevlig. David lyckades däremot inte lika bra idag, men han lyckas ändå med annat på något vis. Han fick ett nummer (det var inte med i tävlingen) och sen nu på kvällen körde han hem någon tjej som jobbar på vårt hotell i receptionen. Vad hände där?
Kan tillägga att David och hotellbruden inte kände varandra sen förut.

Så imorn, Eskilstuna, se upp - här kommer vi!

Fortfarande Västerås!

Nu är vi på hotellet, eller vi har vart här i cirka tre timmar. Men jag har knappt orkat lyfta ett finger sen vi kom "hem".
Eftersom jag inte fick sova så mycket under hela helgen och inte igår heller var jag sjukt trött när jag väl kunde slappna av när vi kom hem.
Men nu så! Nu har jag sovit lite middag och ska snart äta en sallad innan min faster kommer och hämtar mig, jag får passa på att hälsa på lite släkt här i Västerås när jag ändå är här.
Det gick i alla fall kanon idag!
Jag bättrar på mina Guitar Hero skills på universiteten och (trots att jag inte kan något om datorer) underligt nog i princip lyckats få tre personer att köpa en hp dator, vad hände där? Jag kanske borde bli försäljare!


Svt och Apples montrar


David försöker sig på Guitar Hero. Det gick väl sådär... Men han klarade åtminstone medium. - host

Jag måste även hinna gymma ikväll, och inte alltför sent kommer min vän härifrån V-ås för att plocka upp mig.. Hum, jag hade även tänkt att hinna sova. Hur ska det gå till? Vi ska åka runt 7.20 härifrån imorn till Eskilstuna och sen Stockholm. Jag kommer vara död, jag håller tummarna för att David kör!

Västerås, nu är vi här

Nu är jag i västerås.
Efter en jobbig, tröttsam och lite sliten dag hämtade David mig i Uppsala och så hamnade vi här efter någon timme.
Men det har ändå vart bra!
Jag har plaskat runt i den lilla poolen som finns på hotellet, lyft lite hantlar och bastat. Det ska jag banne mig göra imorn också.
Sen har jag träffat min gamla vän Thomas härifrån Västerås, det alltid kul att prata lite strunt när man inte sett varandra på år och dagar.


Vår plaskpool


Snygg outfit med Davids skor som är cirka 5 strl förstora. Hett!