Buhu..

Idag fick vi en tråkig nyhet, vi var tvugna att ställa in uthyrningen av vår lägenhet för de personer som bokat den.
Mer detaljerat än så tänker jag inte gå in på det, men det känns fruktansvärt jobbigt eftersom vi går back väldigt mycket pengar, som dessa gäster skulle betala.
Jag är glad att Sheryl kom hit idag trots allt så jag fick gnälla av mig lite hos någon mer än bara stackars Stefan som också givetvis inte var glad över detta.
Utöver det har jag mestadels legat på soffan idag. Jag skulle egentligen göra lite organisering på vinklubben idag, men jag får ta det imorgon istället.
 

Och så var dagen över..

Jag kom nyss hem från krogen. Jag ser inte fram emot att Sheryl kommer med sina två söner imorgon för att skriva ett kontrakt med mig just nu.
Jag ska nämligen vara ansvarig för lite av ett bröllop i september, och tydligen måste jag skriva kontrakt för det, och sen ska de utnyttja vår pool på samma gång.
Va falls! Även om jag saknar Sheryl galet mycket.
Kvällen har vart rolig i alla fall, Angie och hennes raptors (Torontos basketlag) kompis gjorde en bra kväll för oss,  nu borde jag bara sova däremot.
Angie bad mig önska en present av henne också. Hennes krav var 
1. Något minnesvärt
2. Något som kopplar mig till henne
3. Något jag behöver/vill ha
m.m.
Jag ville inte önska mig en sak av henne, det känns så fel, så jag föredrog en dag på hennes jobb när hon är stuntkvinna. Jag tror det kan bli mer minnesvärt för mig att hänga med på en av hennes filminspelningar än få en sak.
 
 

29 juli

Vilken mysig födelsedag jag haft!
Vi tog en båt ut till öarna, där vi åt på en jätte mysig uteservering och spenderade några timmar på stranden.
Väl tillbaka inne i stan tog vi ett glas vin på en uteserving, åt lite mer och så fick jag en super bra present av Stefan!
 
 
 
Jag fick ett par Rayban av Stefan! (Pilot). Han hade även slagit till med ett par till sig själv.
 
Nu ska vi iväg på party!