Blommor

Jag älskar blommor. En ny "hobby" där jag kan få lite utlopp för min kreativitet.
Jag är också den som gör alla blommor på vårt företag, otroligt skoj när kunderna efterfrågar mina blomster eller när mina buketter filmas och syns i tv-rutan. 

Våga bygga högt! Något jag tjatat om länge och äntligen börjar bli allt mer trendigt i lilla landet lagom vi befinner oss i.

Vad händer med tiden?!

Det går så fort att jag knappt hinner med!
Efter en 80-timmars arbetsvecka har jag bokstavligen inte rört en fena idag, och planerar inte mer än att röra mig ner mot tvättrummet.
 
Bröllopsäsongen är i full gång, och vi som har Uppsalas finaste lokaler har bokstavligen fullt upp från morgon till sen natt.
Hela denna vecka har inneburit middagar för hundratals gäster, mingel och mycket mer.
Jag älskar ju dock bröllop, och gråter alltid en liten glädjeskvätt när alla lyckliga människor som samlas för att fira två människor romans.
Det är något speciellt att vara ansvarig för ett brudpars dag, en fest som eventuellt bara händer en gång i livet. Magiskt.
 
Men trots att det är full rulle på jobbet så ser jag galet mycket fram emot att snart få sätta ner min fot på Amerikansk mark igen!
Den tredje juli flyger vi till Dallas, och sedan spenderar vi tre veckor i staterna på olika orter för att hälsa på Marcus familj och vänner. Med lite tur kanske vi även tar en tripp till mina vänner. Det vore ju väldans trevligt må jag säga.

Men vad passar väl inte bättre än lite bröllopsinpirationsbilder från några av våra senaste tillställningar?!