Påskmiddag

Jag och några kollegor fixade ihop en påskmiddag idag. Jag stod för dukningen, efterrätten och de hemmagjorda köttbullarna (cirka 250 stycken handrullade).
Det blev lyckat och dukningen ser ni på bilderna nedan -
Taggar: dekoration, fest, påsk, tips;

Påsk påsk påsk

Jag gillar ju att gå crazy när det kommer till högtider, saker att fira och även bara små middagar, "less is more" - bullshit.

Jag ska ordna en påskmiddag på lördag som fixas med för fullt just nu! 18 pers ska ha mat, efterrätt, fin dukning, påskägg m.m.

Btw, tips till er som vill göra något med era ägg -

Koka ägg eller blås ur dem.
Blanda rikligt med karamellfärg i önskad färg och kallt vatten. Lägg i äggen och låt ligga en stund, om äggen flyter, vänd på de i vattnet. Lyft upp och låt torka, klart!

Onsdag 27 mars

Jag är så upptagen just nu att jag knappt hinner duscha, ännu mindre blogga.
Jag har jobbat mycket den senaste tiden, och direkt efter jobbet har jag haft två event att planera. En middag tills på lördag och en superherofest den 13 april.
Från att kolla på rätt mycket serier till att ha fullt upp - STOR tumme upp!
 
Jag slutade däremot redan klockan tre idag, så nu är jag på gång in till Uppsala för att inhandla saker tills på lördag samt den 13. Ska passa på att åka förbi herren där festen ska vara den 13 också och testa rigga lite för att se om min tanke hur festen ska se ut kommer bli bra.
Så fullt ös! Hej och hå.