Stress, härj och matte

Stressen!
Matten.. Den där förbannade matten. 
I morgon har jag en vän som ska komma hit och försöka lugna mig. Jag kan ju inte slappna av här och fokusera med allt som försiggår! 
Men jag fick precis tillbaka min engelska som jag lämnade in för någon dag sen. MVG. Yeay. 

Här i lägenheten är det ett jäkla härj också. Spindelnät som ska upp där, lampor som ska lysa någon annanstans, desserter som ska förberedas under morgondagen. Härj. 

Event-hitler inom mig både flinar av lycka att få pyssla och samtidigt ger ibland onda ögat när fler viljor ska in i bilden. Tur att Elin och Mattias steppar tillbaka i detta och låter mig göra mitt. 
Godnatt från Stockholm. 

Dalle, mannen i mitt liv

Här sitter jag och muttrar över mina matteböcker.
En gång i tiden var jag rätt klipsk i detta ämne. Matte har alltid fallit sig rätt naturligt för min del när jag väl tagit tag i det, men det var ju tio år sedan.
Och på dessa tio år har jag då blivit klokare inom många ämnen, men inte matte. Inte då.
Så här sitter jag, klockan ett mitt i natten, och blir bästis med "Dalles Matte" på youtube. Han och jag lär ha ett intensivt förhållande framöver. 
Fantastiskt fint att vissa människor tar sig tiden och gör dessa klipp till oss andra som behöver lite hjälp på traven när vi inte har någon i vår närhet som kan hjälpa oss.
Min käre far är en rätt klipsk man som säkerligen kan alla tal i hela min bok, men nejdu pappa. Att sätta mig tillsammans med honom vid köksbordet hos mina föräldrar och försöka klura ut talen tillsammans är som upplagt för bråk. Det tänkte jag undvika.
Så jag och Dalle får minsann arbeta vidare ihop. Han hänger med mig i Stockholm och får även följa med till USA. Trevlig karl det där.

Nästan en rottweiler

Klockan är 06.40, jag har vart vaken sedan halv fyra. Nattjobb! Behövligt.
Jag passade på att ta en liten morgonpromenix med vic. Det är skoj det där att jag alltid tänkt mig själv med antingen en rottweiler eller dobermann om jag någon gång skulle bli hundägare. Det är ju definitivt inte fallet nu.
Tänk hur saker kan utvecklas sig, I love it! 
Lite därför är jag så peppad inför USA nu, jag har verkligen ingen aning om vad som kan hända. 
Vem vet, kanske kommer jag hem med ett till djur i nöd. You never know.