30 augusti

Att gå hem från jobbet i en stad där det alltid är liv trivs jag med. 
Människor som sitter på uteserveringar och i parker, taxibilar som susar runt och affärer som har öppet dygnet runt. 
Det är så skönt att bo på ett ställe där det alltid går att göra något oavsett om klockan är 12 am eller 12 pm, även om jag ibland saknar att kunna få somna utan att höra billjud.
Jag känner mig rätt glad ikväll och lyckligt lottad för att jag faktiskt har - En fantastisk lägenhet, ett bra jobb, en bra pojkvän, bra umgänge både här i Kanada och i Sverige, och en underbar familj hemma i Sverige.
Det är långt ifrån alla som har det så bra i sina liv. Folk borde sluta gnälla så mycket och leva lite mer, gör det ni vill i era liv istället för att avunda andra. En dag kommer det vara försent.
 
 

 
Något jag däremot inte gillar lika mycket är våra grannar ovanför oss som ofta verkar möblera om klockan 1 på natten, va falls?!
Och grej nummer två som jag avskyr ännu mer är motorcyklar och bilar som låter mycket. FY! Jag förstår mig inte på folk som gillar högljuda fordon, usch och dubbel fy!

29 augusti

Förlåt för en värdelös uppdatering, men det är inte mycket som har hänt de senaste dagarna förutom att jag har legat i sängen och mått piss.
Den här frågan har jag tagit upp många gånger, och jag funderar fortfarande på den, hur mycket snor kan en människa producera egentligen?!
Ja, hur läskigt det än är att prata snor (något av mina stora fobier. Jag skulle hellre plocka upp någons bajs med bara händerna än snyta någons näsa), så är det en fundering jag länge haft. Vem kan ge mig svaret?!
 
Jag mår i alla fall bättre idag vilket känns bra eftersom jag jobbar imorgon. 
Så jag har idag agerat hårmodell. Min frisör behövde en hårmodell för att kunna ansöka om ett jobb, så vips! Där fick jag hoppa in.
Så nu är jag några centimeter korthårigare, vilket ändå inte syns, men håret känns friskare.
Min frisör är en väldigt duktig dam, rekommenderar henne starkt om ni befinner er i Toronto!

Twitter, instagram?

Jag har ju en blogg, som funkar helt OK.
Jag har en Twitter, som är stendöd.
Jag funderar på att skaffa instagram, eller jag har instagram, men jag har aldrig lagt upp en bild eller börjat följa någon, förutom idag då jag tog steget och klickade i att följa jossan.
Jag har tänkt att bli aktiv inom antingen twitter eller instagram, men jag kan inte riktigt besluta mig för vilket.. Kanske båda? Kanske ingen..
 
Mitt twitternamn är i alla fall EmelieArvestal 
Mitt Instagramnamn är EmelieArvestal
 
Nu ska jag fundera på om jag ska börja bli aktiv inom detta eller ta bort alltihop med både instagram och twitter. Hum.
Jag är lite bitter också då någon random person tagit "EmelieSaga" på instagram, redan där kändes det motigt. Det är ju verkligen inte ett vanligt namn att bara välja sådär. Och så många kan väl inte heta Emelie i förnamn och saga i mellannamn i Sverige. Skit.