28 sept

Ibland har man dåliga dagar, jag har en sådan dag idag. Eller jag har haft ett par stycken i rad nu, cirka sju.
Jag är ett kontrollfreak, jag har ett extremt behov av att planera. Detta hindrar inte mig från att göra spontana saker, men jag vill alltid ha ett mål eller en plan gällande mig själv.
Just nu är allt som ett tomt pappersark, jag känner mig som en oskriven bok. En helt tom bok, med blanka sidor. Om ens det, kanske inga sidor alls. Jag är bara helt tom. 
 
Jag tror verkligen på karma. What goes around comes around. 
Det är rätt bra dock, jag gillar tanken av att karma stämmer. Om alla skulle tänka så vore nog världen åtminstoe lite bättre, jag tror vi skulle hjälpa varandra lite mer. Det vore väldigt trevligt!
 
Många av mina vänner firar Sofia som har 25-års middag idag. Det känns jätte trist att jag inte kan delta, men idag går det verkligen inte. Jag hoppas däremot att de får en fantastisk kväll med massor av skratt och fina minnen. Nästa middag vill jag vara med och dela dem. 
Tack och lov för Mikaela i alla fall. Hon skickar roliga filmer på snapchat som får mig att le, det lyser upp min kväll lite. Välbehövligt.
Och Victor, min älskade hund Victor. Jag tror inte att det går att få så mycket mer kärlek av någon än vad han ger och utstrålar. Det finns verkligen ingenting ont i honom.



Min utsikt från jobbet idag

Och en o annan härlig promenad. Hit ska hund och husse få följa med!
Jag jobbade för Apple idag, hjälpte till med en konferens lite utanför Centrala Stockholm, helt okej dag! Hittat en ny super härlig person. Störtskön tjej. Utan gränser och väldigt öppen och social, helt min typ. 


Grundaren av Hultsfred (rockparty) var där oh föreläste också, Putte, inspirerande. 

Fy!

Det är inte normalt för mig att vara uppe o gå runt den här tiden.. Kallt, mörkt, höst!