Diss

Ja vet att jag skulle ta upp hur min skoltid varit och delat med mig av bilder idag, men det får vänta till imorn eller fredag. För jag glömde kameran hemma.
Istället tänker jag ta upp något som jag är helt galet negativ till med först måste jag skriva av mig en liten fundering jag har, nämligen att jag tror jag har en gen i mig som tillhör djuret kamel.
Anledning till denna teori är att jag kommer in i "drickperioder". Jag kan dricka cirka 30 cl/dag under en lång tid tills jag helt plötsligt börjar dricka cirka två liter/dag! Unefär som att jag samlar på mig vatten, travar på med de liter jag fått i mig under denna 30 cl period igen och sen börjar allt om.
Är inte det lite underligt?

Hursomhelst, då har vi kommit till min diss. Bam bam bam bam (trumljud) - Ed Hardy kläder.
Jag måste säga att det är något av det värsta klädmärke jag varit med om. Förutom att det ser ut som en högstadieelev hittat gamla gnuggtatueringar och satt fast på plaggen så förstår jag inte helle hur folk kan köpa dessa med tanke på att priset inte direkt är i en budgetklass.
Eller okej, jag kanske skulle kunna ha en bikini eller ett par fräcka skor i något ef hardy mönster, men nja...
När och hur slog EH igenom? Första gången jag såg denna design trodde jag faktiskt att kläderna var något otroligt billigt, ursäkta uttrycket, skräp.
Nu får jag väl be om ursäkt till de som gillar EH, men jag är inte en av dem. Men de sitter säkert både snyggt och passar rätt person.

Jag lever!

Nej, jag har inte dött.
Men jag går i skolan och pendlar två timmar per dag.
Jag har mycket att berätta om och SKA börja knäppa bilder för att kunna bli mer aktiv (jag skäms en aning). Men min glädje åt bloggen försvann ett tag nu precis när skolan började och allt från "läxor" till att lära känna nya människor drog igång.
Jag lovar ett långt och utförligt blogginlägg imorn med bilder!

Avatar... I'm speechless

Idag var en ledig dag från skolan, men ändå inte. I uppgift har jag att kontakta två fackliga organisationer, hej och hå, för att fråga dessa några frågor om projektarbete och projektledare.
Och nej, det är lika hemskt som det låter. Jag kan tycka sådant är otroligt skoj, lite research sådär, men just facket är något som jag ännu inte vart aktiv i och därför också helt ointresserad av.
Men för att komma till hur det gått, så kan jag dra slutsatsen att det gått sådär, jag ska ge det ett nytt försök i morgon innan klockan tio på förmiddagen eftersom det ska vara klart tills dess. Önska mig lycka till.

Kvällen då, jo idag har jag och Stefan sett Avatar och jag är mållös. Det var en underbar och helt otrolig film! Den förtjänar helt klart all uppskattning som den än så länge fått. Man kan förstå att en del människor är deppiga när det traskar ut ur biosalongen fullt medvetna om att drömvärlden tyvärr inte existerar på vår jord, den förstörde vi för längesen..
Jag skulle kunna sitta och skriva flera hundratals ord om filmen, men sammanfattar allt i en mening istället - se flmen, och tänk efter!