Ett myrsteg mot ett friskare jag

Äntligen ett litet framsteg.
Jag har legat sjuk i över en vecka med en helt tokig förkylning, men idag! Idag är dagen då jag börjar känna mig bättre. Fantastiskt!
Har det vart en rolig vecka att genomlida?
(jag har blivit väldigt förtjust i meme-gubbar den senaste tiden)
-
Så nu ska jag in till Uppsala (yes, IN dit nu när jag inte bor där längre...) med mamma och fixa lite saker till mitt gamla rum som vi håller på att göra om.
Jag vill hjälpa till med det innan jag flyttar igen känner jag, och vi har kommit ett stort steg framåt minst sagt.
Sen ska jag även kolla om jag kanske hittar en nyårsklänning.
Jag vill ha allt klart till imorgon OM jag nu skulle må så pass bra att jag orkar ge mig iväg någonstans och fira in det nya året.

Jul jul, strålande jul

Nykommet! (Julklappar)

Boomerangjacka, nu kommer jag inte frysa i Kanada.
-

Boomerangtröja
-

Superfint halsband från (syster) Hallbergs Guld.
-
Sen var det lite mer smått och gott under granen.
Måste också tillägga att jag själv gav väldigt mycket presenter i år. Jag var helt tokig med när det kom till paket under granen! Jag tror detta var första året jag på länge verkligen njöt av jullåtar, saknade snön och såg fram emot allt som julen innebär. Jag hade gärna haft jul i en hel vecka och har fortfarande inte slutat lyssna på jullåtar.
Vi kommer nog aldrig sluta ge julklappar till varandra i vår familj!

Död åt kvitton.

Notis till mig själv -
Var mer noga med var du lägger kvitton och håll de borta från föräldrarna + katt.
-
I julas fick jag ett par burberrystövlar av Stefan, de var jätte fina givetvis, men jag har tänkt byta dem till en annan modell.
Så idag var jag på jakt efter kvittot, som jag är helt säker på att jag la på vardagsrumsbordet på julafton och POFF. självklart är det borta.
Jag vet att jag har en far som bokstavligen aldrig tänker sig för när det gäller att kasta saker/elda upp papper samt en katt som ibland stjäl saker.
Så efter att jag och min kära mor gått igenom fem påsar med sopor från de senaste dagarna (jätte mysigt) och hela huset så kan vi nu antagligen dra slutsatsen att pappa eldat upp det.
Fantastiskt...

-
Katt letar också gärna i soporna.
-
Damn alltså! Jag avskyr att man ska behöva jädrans papperskvitton. Kan inte sådant vara elektroniskt så man kan se vart och när man köpt den elektroniskt istället?
Plus att det går åt en jädrans passa träd p.g.a. kvitton.