Desserttips

 Så enkel, men så rolig dessert.
 
Smält choklad, och låt den svalna lite.
Doppa en 5" ballong i chokladen, och låt stelna.
Smäll ballogen, och BAM! En chokladkopp är nu gjord!
Dessa funkar ju även fantastiskt bra som skålar, men jag föredrar trenden att gömma din dessert under kupolen, och hälla på varm choklad, så kupolen smälter och desserten därunder kommer fram.

Tips: När du smällt ballongen är troligtvis skålara lite ojämna i kanterna. 
Värm en tallrik, placera skålen ovanpå, smält och snurra den tills kanterna är jämta. 
 

Mexico!

Det var fem helt fantastiska dagar i Mexiko minsann.
Vi bodde mitt på stranden, och i närhet till resturanger och schyssta barer. 
Jag skulle verkligen rekommendera Cancun Riviera. 
Bra mat, bra strand, bra resturangutbud, väldans billigt, otroligt treviliga människor och ett säkert område. Dock rätt turistigt obviously.. Men inte i närheten av Thailand. 
 

Two more days

Taos Ski Valley - skidorten där det inte brukar finnas så mycket snö vart tionde år. Det var tydligen detta år.
 
 
 
Nu är det inte länge kvar tills resan är över.
På fredag flyger vi mot NYC, och därefter vidare mot Stockholm.
Tänk minsann, vart tog tiden vägen?!
Det är verkligen med blandade känslor som jag nu ska lämna Nordamerika ännu en gång. 
MEN, det ska bli magiskt att få träffa familj och vänner!