Jag tror det är få som inte vet att jag har brottats med magrpoblem och sjukdomen IBS i 16 år.
April är inte bara månaden då våren äntligen brukar kicka in, utan även "ibs awareness month".
Det finns mycket jag kan säga om denna sjukdom, men jag brukar hålla det privat.
Av anledningen att det tyvärr inte är så många som förstår hur det är att leva med en osynlig sjukdom, med en sjukdom har en inverkan på varje steg du tar i livet.
Det är underligt hur folk med migrän, alltid kommer undan med det och får sympati av samhället, medan folk med magproblem förväntas "bita ihop". Det är en märklig värld vi lever i.
HUR SOM! Något som inte kommit upp här på länge, är ett litet recept. Så här har vi ett low FODmap-recept, för de med magproblem.
Enkelt, billigt, gott och går att preppa någon dag innan du vill äta det. Jag upptäckte det via Tasty.
Low FODmap äggmuffins
5 ägg
spenat & tomat (eller de grönsaker du gillar)
Salt peppar
Vispa ihop 5 ägg.
Hacka spenat och tomat i småbitar.
Placera grönsakerna i cupcake-formar, lite mer än halva formen. Håll det fluffy, pressa inte ner ingredienserna.
Salta och peppra, häll sedan över äggblandningen.
Sätt in i ugnen på 180 grader, och låt stå i 20 min. Done!


